روال پرونده چجوری میشه اون ۱۶ میلیارد چی میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۵ #09684223

سلام شرکتی داشتم که ۱۳سال قبل تاسیس کردم وهیچ گونه فعالیتی نداشتم تا اینکه پارسال وکالتی شرکت را فروختم با وکالت من ثبت اطلاعات در سامانه مالیات رمز عبور و نام کاربری را گرفتند ودر سامانه اقدام به ثبت گزارش فروش کردند به ارزش ۱۶میلیارد تومن شکایت کردم و شخصی که وکالت ازم داشت در بازپرسی اقرار کرد که ایشون ثبت نام کرده حالا روال پرونده چجوری میشه اون ۱۶میلیارد چی میشه چون برای من مالیات وضع شده است

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنامه نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دارد.

بااحترام
اولا که شرکت را وکاتی به کسی واگذار نباید مینمودید الا متن وکالت مهم است که ۱۶ م توسط شما ویا وکیل پرداخت شود

بهتره اعتراض بدید ....

مدارک و مستندات شما باید دقیقتر بررسی شوز

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد