حمل مشروبات الکلی، چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #09595959

من بوسیله خودروی شخصی خودم از خارج مقداری که بالاتر از ۲۰ لیتر هسته مشروب خارجی برای استفاده خودم آوردم و هیچ گونه سابقه ای ندارم و خود روی من توقیف شده البته خودرو بنام کس دیگری هسته مبلغ مشروبها رو ۱۸ میلیون برخورد کردن و من با ضمانت ۱۶۰ میلیون ازادم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید اول حکم من چیه و راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حبس شلاق جزای نقدی

مشروبات خارجی مشمول قاچاق بوده و پرونده در دادگاه انقلاب رسیدگی می‌شود، زندان، جریمه نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی مشروبات و شلاق دارد.

مشروب خارجی معمولا به صورت بسته بندی هست و باید حداقل ده برابر ارزش عرفی قرار وثیقه صادر شود. ظاهرا مشروب شما دست ساز بوده و مجازات یکسال حبس و جزای نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی مشروب در انتظار شماست.