۲ نفر از وارثین حاضر به انتقال سند نیستند و میگویند درصورتی که دادگاه بگوید سند را انتقال می دهیم، چه کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #09582359

سلام
من یک آپارتمان از پدرم که فوت شده اند را ۳ سال قبل از فوت ایشان خریده ام و همه وراث (۲برادر و ۲ خواهر و مادرم) و ۲ داماد و عمویمان به عنوان شاهد امضاء کردند در مبایعه نامه ذکر شده که مبلغ ملک به میزان ۴۶۰ میلیون تومان به صورت نقد فی المجلس داده شده است و با مضاء قرارداد فروشنده اقرار به اخذ پول می نماید ( ولی عملا پولی پرداخت نشده و قرار هم نبوده که پرداخت شود در اصل هبه بوده ولی چون به موارد قانونی آگاهی نداشته ایم اینگونه در مبایعه نامه ذکر شده است ) و مقرر شد ۱۰ روز بعد جهت انتقال سند به دفتر خانه رسمی مراجعه شود. در تاریخ مذکور به دفتر خانه مراجعه شد و یک وکالت فروش بلاعزل به من داده شد ولی من برای انتقال سند اقدام نکردم الان ۳ نفر از وارثین (خواهر ها و مادرم) آماده انتقال سند و شهادت به نفع من در دادگاه هستند سایر شاهدین هم آماده شهادت به نفع من هستند ولی کر است که این آپارتمان از زمان مبایعه نامه تا کنون در تصرف من می باشد ودر این مدت ۲ بار آنرا اجاره داده ام که در قرارداد اجاره من به عنوان موجر و پدرم به عنوان شاهد امضاء کرده ایم.
آیا دادگاه به نفع من رای خواهد داد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمود تابعه قصد است و عنوان قرارداد ملاک نیست با این حال وکالت شما بعد از فوت پدر باطل است و اگر وراث دیگر رضایت به انجام انتقال ندهند وراث راضی صرفا در مورد حصه خود می‌توانند انتقال را انجام بدهند و باقی وراث از عین مزبور نسبت به سهم الارث با شما شریک هستند