این آقا به اسم شرکت داره از بقیه پول میگیره، قانونا باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۲ #09501767

سلام وقت بخیر،
حدود یک ماه پیش، پول ریختیم برای یه شرکت که جو بفرسته برامون،توی کار خرید و فروش خوراک دام هستیم، ولی فهمیدیم که این آقا نه انبار داره توی بندر نوشهر و نه بار خریده، تیم والیبال هم داره که توی تلویزیون گزارش تهیه کرد از اردوی تیمشون،میخواستم بدونم من باید چجوری پولمو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه مبنی برتحویل مبیع ارسال نمایید درصورت عدم تحویل اعلام فسخ معامله واستردادثمن بخواهید

درود
با استناد رسیدهای پرداختی دادخواست مطالبه وجه بدهید پیش از دادخواست ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.

سلام

دادخواست مطالبه ثمن را مطرح نمایید.

در صورتی که جنس مد نظر برای شما اهمیت دارد الزام به تحویل مبیع را مطرح نمایید

یا شکایات کیفری کلاهبرداری را خواستار شوید

باسلام
در صورت اثبات موارد فوق به اتهام کلاهبرداری از وی شکایت کنید.

سلام.میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.و بدوا تقاضای توقیف اموال ایشان را بکنید.

در صورت احراز سو نیت می توانید به عنوان جرم تحصیل مال نامشروع از ایشان شکایت کنید در غیر این صورت می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح نمایید

اگر ادعا دارید ایشان بدون مجوز و انبار از مردم پول اخذ کرده و جنسی در کار نیست دراینصورت با مراجعه به خدمات قضایی به اتهام تحصیل مال نامشروع اعلام شکایت کن