از چه طریقی میتوانم محل کار شخص مذکور را پیدا کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #09484527

با سلام خدمت شما.
من از یک شخص حقیقی مقداری پول طلب دارم و از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و در پرونده برنده شدم و شخص مورد نظر متهم شناخته شده و من دستور جلب ایشان را دارم(که بعد از چند بار اقدام اجازه ورود به مخفیگاه و استفاده از کلیدساز را دارم).که همه ی این اقدام ها در محل سکونت ایشان صورت گرفته است.و در آخر این که شخص مذکور دیگر به محل سکونتش بازنمیگردد.
سوآل اصلی من این است که از چه طریقی میتوانم محل کار شخص مذکور را پیدا کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست ارجمند
از شورا بخواهید که از بانک اطلاعات شخصی ایشون به شما بدهند