برای مزاحمت تلفنی صدای ضبط شده قابل استناد هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۸۲ #09481852

آیا برای شکایت از مزاحم تلفنی پیام صوتی قابل استناد است؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله صدای ضبط شده قابلیت استناد را دارد و میتوانید لوح فشرده آن را ضم شکوائیه کنید و قاضی میتواند با توجه به اظهارات متهم که می تواند اقرار باشد حکم محکومیت وی را صادر کند.

درود
صدای ضبط شده ممکن است در علم قاضی تاثیر گذار باشد لیکن به تنهایی کافی نیست.

مرجع اعلام شخص مزاحم تلفنی مخابرات است
چنانچه از روش دیگری مزاحمت کرده ویس اماره است ودر کنار سایر دلایل معتبر می باشد

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید و بدان استناد نمایید، لیکن صدای ضبط شده بعنوان اماره ممکن است مورد توجه مقام قضایی قرار گیرد

تنها به صرف صداری ضبط شده نمیتوان مزاحمت تلفنی را اثبات نمود ولی اگر مدارک دیگری وجود داشته باشد ، این صدا به عنوان قرینه قابل استناد خواهد بود .