در رای صادره تبرئه شدم آیا می توانم به جرم افترا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۹ #09397293

سلام
شخصی از بنده به اتهام آدم ربایی ،سرقت ،تهدید،مزاحمت،ضرب وجرح شکایت کرد که از همه این موارد تبرئه شدم جز ضرب وجرح که مبلغ ۲ میلیون دیه رای دادن به خاطر گزارش پزشک قانونی آیامیتونم از ایشون به دلیل افترا شکایت کنم و حکمی میدن به ایشون ضمنا شاهداشون ضد ونقیض صحبت کردن آیا این دیه سابقه کیفری میشود برای بنده؟

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
می توانید طرح شکایت نماید ولی معمولا در قریب به اتفاق موارد دادسراها قرار منع تعقیب صادر می نمایند

باسلام دیه سوء پیشینه ندارد مگر قصاص عضو...به نظرم صرف طرح شکایت از کسی نمیتونه مبنای شکایت افترا باشه البته افترا نیاز به سوء نیت خاص نداره و جرم مطلق محسوب میشه

اثبات افتراء‌ دشوار است .
بابت ضرب و جرح سابقه دارید اما موثر نیست

سلام می توانید طرح دعوای افترا نمایید ولی باید ادعای خود را ثابت کنید

با سلام و احترام
با توجه به اینکه شاهدان ضد و نقیض شهادت داده اند شما می توانید از دادگاه جرح شاهدان را درخواست نمایید همچنین می توانید اعاده حیثیت نموده و طرح دعوی نمایید.

بایستی مدارکتان بررسی شود

شما میتوانی اعداده حیثیت نمایید واز طریق دادسرا شکایت خودرا برعلیه آن شخص مطرح نمایید