چگونه می توان به نحوی دادخواست ثبت کرد که قاضی برای بررسی بیشتر و دریافت اطلاعت از حاضرین در محل سوال بپرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۶ #09394979

با سلام
برای ثبت شکایتم و برقراری عدالت و برای هر ادعایی که دارم باید مدرک یا شاهد داشته باشم. درست است؟ اما برای برخی از صحبت هایم که بنده تنها در بیمارستان حضور داشتم نه شاهدی دارم و نه مدرکی در دستانم و خودم به تنهایی شاهد قصور کادر درمان بودم. مجدد عرض می کنم برخی از موارد. در بسیاری از موارد هم مدرک هست هم خوشبختانه شاهد. در برخی موارد من تنها بودم و از اقوام کسی همراهم نبود ولی پرسنل خودشان حضور داشتند. یا مثلا خدمه حضور داشتند.
و می دانم اشخاصی که کوتاهی کردند در وظایف خود و اشتباهات زیادی داشتند و پزشکی که مقصر بوده پرونده را دستکاری کرده. که در بعضی جاها کاملا مشخص است دروغ نوشته و می توان به راحتی اثبات کرد و حتی می توان از لحن پزشک در پرونده متوجه شد که در زمانی که موظف بوده بالای سر بیمار حاضر نشده و به دروغ در پرونده نوشته بالای سر بیمار حاضر شده.
»»»««« می خواستم بدانم به چه صورت می توان پرونده را ثبت کرد تا قاضی یا دادگاه خودشان از پرسنل بیمارستان ( که من نام خیلی ها را نمی دانم و خدمه ) بازجویی کند؟ »»»«««
آیا خودم باید بروم با همه صحبت کنم و خواهش کنم بیایند شهادت بدهند؟ که فکر می کنم اکثر آنها به خاطر حفظ موقعیت شغلی این کار را نکنند.

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا باید ازطریق نظام پزشکی شکایت به عمل آرید

با سلام
در صورت وجود قصور و شکایت شما دادگاه با استناد قرار معاینه محل و تحقیق محل میتواند حقیقت را کشف نماید

با درود
خواسته های‌ خود ‌‌(تحقیق محلی، کارشناسی) را می‌توان از مقام قضایی تقاضا کرد.

درود
از مقام قضایی می توانید تحقیقات محلی را درخواست نماییدـ

باسلام
بسته به دلایلی که ارائه می دهید یا نوع جرم دادگاه میتواند شخصا یا به درخواست طرفین پرونده قرار تحقیق محلی صادر نماید .

سلام
شما می توانید شکایت خود را به دادسرای نظام پزشکی تقدیم کنید آنجا بررسی می کنند در صورت وقوع قصور متخلف مجازات می شود.