تهدید و اغفال و ایجاد مزاحمتهای تلفنی را چگونه مورد پیگرد قرار دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #09369865

سلام.
آقایی از دوستان معمولی من بعد از چند سال مجددا با من تماس گرفت. در ابتدا برای جلب اعتماد من مشکلی نبود ولی بعد از یکی دو هفته شروع کرد به اغفال من و مطرح کردن درخواستهای نادرست جنسی، فرستادن فیلمای مستهجن از خودش و گیف که البته به هدف نهابیش و تعرض جنسی نرسید ولی یک جاهایی داشتم اغفال هم میشدم و پاسخهای مثبت هم به حرفاش میدادم. مدتی فاصله گرفت. من تمام شواهد و مدارک اغفال کردنش رو دارم، ویدیوها و اسکرین شات از صحبتهاش. بعد از دوماه مزاحمتهای تلفنی دوباره شروع شده و درخواست به روابط نامشروع و اخاذی. این آقا معتاد به شیشه و یک بیمار دوقطبیه که حتی بستری بوده و هرگونه رابطه نامشروع با همجنس و جنس مخالف هم داره طبق اعترافات خودش و خانواده اش هم نمیدونن. من با مشورت یکی از دوستانم، از وکیلشون درخواست کمک کردیم و به این آقا تلفن زد و مسئله طرح شکایتو مطرح کرد که ظاهرا ترسید ولی دست از تهدید برنداشت و وویس تهدیدآمیز با توهین برای من فرستاد و بعدش هم کامل همه جا بلاک کرد. آیا من باید از این شخص شکایت کنم که سرجاش بشونمش یا خیر؟ ترس دارم که به شکلی آسیبی به من بزنه. تمام کارای خودشو به من نسبت میده که من رفتم سمت این آقا و من قصد شروع رابطه و اغفال داشتم. چطوری میتونم بیشتر این شخصو بترسونم که پاسخ تهدیدها، توهینها و آزار روحی روانی که برایم ایجاد کرد داده بشه؟ حتی ترس از بیرون رفتن دارم که دچار حادثه بشم. با این شخص باید چطوری برخورد قانونی کنم که هم ادب بشه و هم دست برداره؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید با مراجعه به دادسرا و طرح شکایت تحت عنوان مزاحمت تلفنی و تهدید به روابط نامشروع تشکیل پرونده‌ی کیفری بر علیه اون مطرح کنید تا چنانچه به تهدید‌های خود ادامه دهد از این بابت پیشاپیش شما اقدامات قانونی خود را انجام داده باشید. و هرگونه پیامک و چت‌ها و یا اسکرین شات که از او دارید را ضمیمه شکواییه خود به عمل بیاورید تا قاضی متوجه صحت شکایت شما بر علیه او بشود.