با برگه محضری میتواند مغازه را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #09360050

سلام. ...
از من برادرم شکایت کرده به شورا ی حل اختلاف برایه مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارت دادرسی بعد وقت رسیدگی.... مشگل مغازه ایی به مساحت ۲۵/۵ سال ۹۴ از ورثه خریداری کردیم که ۲ تا خواهر ۱ برادر من دادم سهم ارث و ۲ خواهر ۱ برادر برادرم سهم ارث داد.....بعد معامله او شکایت کرد تصرف ادوانی مغازه پلمپ شد هزار دوندگی فک پلمپ گرفتم مغازه ۲۷متر هست پشت مغازه مسکونی پشت برادر ورداشت مغازه من ورداشتم. ..... همون سال ۹۴ من به محضر بردمش و امضاء رضایت گرفتم و مادرم هم آمد محضر امضاء کرد که برگهاش هم هست نوشته محضر بابت مرغوبیت تصرف اختصاصی استفاده نماید.... حالا میخواستم ببینم با برگه محضری میتواند مغازه را از من بگیرد .... در ضمن مادرم و بقیه وراث به نفع من شهادت میدهند چون طرفهای من خواهر برادر بالا تر افتاده مبلغ و بابت ملک سال ۹۴ به برادرم مبلغ پانزده ملیون دادم که به محضر آمد ....ممنون اگر جواب بدید .... میتواند مغازه را بگیرد قانونی

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی ک تقسیم ترکه ناعادلانه باشد و ایشان موافق تقسیم نامه عادی نباشند میتواند دادخواست تقسیم ترکه را مطرح و در صورتی ک اموال قابلیت تقسیم نداشته باشند اموال بفروش برسد و بین وراث تقسیم گردد

سلام
برگ محضری سند است و قابل استناد.

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما بسیار مبهم است، جهت اظهارنظر دقیق و مطلوب بایستی توافقنامه محضری مورد بررسی قرار گیرد.

متوجه نشدم که چندورثه مغازه را به شما فروختند ولی اگر سند محصری دارین نمی تواند از شما بگیرد

تصرف در ملک مشاع باید با اجازه همه مالکین مشاعی باشد.