بدون هیچ فیلمی و شاهدی چرا این حکم بهم داده شده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #09359787

با سلام خدمت شما عزیزان.
اینجانب چند وقت پیش برای یک نفر کارگری میکردم که ایشون مثل آب خوردن حق من رو خورد.بعد چند مدت که دنبالش میگشتم آمارشو بهم دادن که پیمانکاری شهرک صنعتی فلان شهر رو برداشته! منم که دیدم دستم به حقوقم نمیرسه حدود ۱۸تومن میشد رفتم و مصالح کارش رو حدود ۳۳ قالب بتن آوردم با ماشین خودم بعد نگهبان به ایشون میگه این شماره پلاک اومده و قالب از شما برده اون محل دوربین نبود ولی عکس پلاک ماشینم رو یک کارگر میگیره و میده بهشون،قصد من آوردن قالب بود که حقوق منو بهم بده حالا ایشون تو شکایت گفته ۹۶ قالب و یک قیچی برقی به دروغ نیروی انتظامی ۳۳ قالب که من ازش آورده بودم در منزلم بهش پس دادن.الان توی جلسه دادگاه من حقیقت رو گفتم که برای این آقا کار میکردم و حقم و نداد بهم منم تعدادی قالب ازش آوردم که حقوق منو بده همه میدونن قالب بتن رو کسی نمیخره؟ الان ایشون به بنده حکم داده شش ماه زندانی و ۷۴ ضربه شلاق و ۵۵ میلیون رد مال درصورتی که مال بهش داده شده الان نمیدونم بدون هیچ فیلم دوربین و شاهد چرا این حکم بهم داده شده الان اعتراض زدم اما اونم رد کردن به خاطر خدا راهنماییم کنید گیج شدم متآهل هستم و بیگناه

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار شکایت بدین

باسلام شما دردادگاه به جرم اقرارنمودید و متاسفانه بایستی مجازات را متحمل شوید.در صورتی که حق وحقوقی بابت کارکردن دارید بایستی به اداره کار شکایت نمایید نه اینکه اموال ایشان را بدون حکم قضایی با خودتان ببرید.

سلام و درود
شما باید به اداره کار بابت حقوقتون دادخواست میدادید نه این اقدام
باتوجه به اقرار شما، رای صادر شده
موفق و موید باشید

سلام طبق متن بالا وقتی خودتون در دادگاه اقرار کردین طبق همین اقرار حکم علیه شما صادر شده و دیگه نیازی به دوربین و شاهد و... نیست. اعتراضتون هم بخاطر اقرارتون رد شده.
بهترین راهکار برای شما شکایت از کارفرما در هیات تشخیص اداره محل کارتون هستش که حداقل بتونید حقوقتون رو بگیرید.