میتوانم دادخواستی بدم بطرفیت زوج با موضوع درخواست پرداخت حق الوکاله؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #09345467

همسرم بطرفیت من دادخواست فسخ نکاح دادن( با این موضوع که من فریبشون دادم) و در بدوی و تجدیدنظر رد شده و فرجام خواهی هم نکردن
بنده( زوجه) برای دفاع از خودم وکیل اختیار کردم
می توانم حالا که پرونده مختومه شده:
۱-اعاده حیثیت کنم؟
۲-دادخواستی بدم بطرفیت زوج با موضوع درخواست پرداخت حق الوکاله ای که به وکیلم پرداخت کردم؟ اگر جواب مثبت است؛ کل هزینه‌ی پرداختی من به وکیلم ازشون اخذ می شه؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. ۱/ اگر موجب هتک حرمت و آبروی شما شده،‌ می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت کنید.
۲/ مطابق ماده ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی: خسارات دادرسی عبارتست از هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه های دیگری که لازم بوده مثل حق الزحمه کارشناس و تحقیقات محلی و.... پس اگر مطابق ماده ۵۱۵ همین قانون، بعد از دادرسی دادخواست مطالبه خسارات دادرسی و حق الوکاله وکیل تقدیم کنید، باید ثابت کنید خواهان این خسارات را عمدا با علم به اینکه حقی در دعوی نداشته به شما وارد کرده است.
۳/ حق الوکاله مطابق تعرفه در دادگاه حساب می شود نه پرداختی شما به وکیل. ممکن است وکیل بر اساس قرارداد خصوص بیشتر از تعرفه از شما دریافت کرده باشد که این موضوع در حکم اهمیتی ندارد.

با سلام
بله شما میتوانید برای دریافت حق الوکاله و هزینه های ضروری که کرده اید اقدام به اقامه دعوی کنید
البته حکم به پرداخت حق الوکاله بر اساس تعرفه خواهد بود نه مبلغ پرداختی شما

با سلام
شما بایستی اقامه دعوا علیه زوج مبنی بر اعاده حیثیت و نیز مطالبه حق الوکاله بخاطر شکایت بی اساس زوج که متحمل شده اید را از دادگاه مطالبه نماید .