درخواست طلاق رو کجا باید برم بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۳ #09330125

سلام من ۵سال پیش ازدواج کردم بعد گذشت چند ماه شوهرم ارتباطم و با کل دنیا قطع کرد حتی اجازه ندارم به خانوادم زنگ بزنم حتی یک دوست هم ندارم چون شوهرم به شدت آدم حسود و بد دله اجازه ندارم برای هواخوری حتی از خونه برم بیرون ولی خودش به شدت به خانوادش وابستس و کاری که دلش بخواد بدون پرسیدن نظر من انجام میده مثلا یه هفته مجردی میره مسافرت و.... در واقع من یه زندانیم توی خونه این آقا هر چقدرم میگم طلاقم بده قبول نمیکنه یا اصلا جدی نمیگیره من به شدت افسرده شدم حتی کارت بانکیمم ازم گرفته که یه وقت در غیابش من از خونه بیرون نرم خواهش میکنم کمکم کنید بگید من کجا باید برم برای درخواست طلاق؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست طلاق خلع یا عسرو حرج از حیث مورد به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی تزدیک به منزلتان تقدیم نمایید

با درود حق و حقوق خویش را مطالبه نمایید، لیکن اثبات آنچه در سوال آمده است با شماست تا بتوانید به این دلیل تقاضای طلاق نمایید

شما با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونتتان میتوانید دادخواست طلاق بدلیل عسروحرج بدهید اما این دلایل باید اثبات شود و بنظر میرسد اثبات و توجیه دادگاه بسیار سخت باشد بهتر است پیگیر مهریه اتان باشید تا از این طریق همسرتان حقوق اولیه شما را رعایت بکند

برای ب ثمر نشستن درخواست طلاق اثبات عسر وحرج و تحقق شروط دوازده گانه سند نکاح مثل بیماری صعب العلاج،اعتیاد،محکومیت،ترک انفاق و......لازم هست و زوجه بدون اثبات این موارد و عسر و حرج نمیتواند طلاق بگیرد....برای تقاضای طلاق باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق از جانب زوجه را مطرح نمایید

سلام، از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق به درخواست زوجه راتنظیم‌ نمایید، لیکن اثبات برای اثبات عسر و حرج خویش نیازمند ادله هستید.

شمامی توانی مهریه را مطالبه نمایی