تعیین سهم الارث چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #09316016

متاسفانه پدرم یک ماه پیش و قبل از مادربزرگم فوت شدن. با توجه به محجور بودن پدرم و اینکه تمام مدارک اموال در دست اونهاست، عموی بنده سه ماه پیش زمین پدری من رو به اسم پدربزرگ تقسیم کردن و سهم خود را فروختن. حالا هم مطمعن هستم که از یک ششم سهم الارث مادربزرگ نمیگذرن و دنبالش میرن، از پدرم دو تا خونه به جا مونده، از طرفیم نمیتونم ببینم زمین رو فروختن حالا بیان دنبال خونه ها، لطفا راهنمایی کنید. میدونم که یا باید مادربزرگم راضی بشه و حلال کنه، یا شکایت کنم و برم دنبال زمینم، ضمنا خانواده پدری از خونه دوم مطلع نیستند و سندش با منه. خیلی ناراحتم از اینکه حقم قراره باز پایمال بشه و عموم این وسط مدام سود ببره. با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فرزندان ذکور دوبرابر اناث
مادر یک ششم

مادر یک ششم ارث می برد

با سلام
اگر اموالی از پدر شما باقی مانده باشد یک ششم ان به مادر بزرگتان خواهد رسید
اما بفرموده شما اگر پدر محجور بوده و تمامی اموال ایشان دست قیم بوده است لذا شما میتوانید مطالبه حق و حقوق پدر را از قیم اخذ نمایید
در صورت نیاز ، از طریق مشاوره تلفنی با کارشناسان اقدام فرمایید