همسرم هیچ اقدامی برای معالجه و درمان نمیکند، آیا میتوانم برای طلاق اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۱ #09313736

با سلام
زنی ۳۷ ساله و همسری پنجاه و پنج ساله دارم، شش سال ازدواج کرده ایم و من به صورت طبیعی باردار نشده ام و همسرم به دکتر مراجعه کرده و معلوم شده که با تزریق امکان بارداری وجود دارد.
آیا من میتوانم با توجه به اینکه سنم نزدیک چهل میشود و همسرمم اقدامی برای معالجه نمیکند حق طلاق بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر بنده ابتدا یه زوج اظهارنامه بدهید . سپس در صورت عدم اقدام از جانب ایشان ، دادخواست الزام وی به انجام مقدمات بارداری با روش های نوین پزشکی مطرح کنید . اگر حکم صادر سد ولی ایشان اقدام نکرد ، با عنوان عسر و حرج درخواست طلاق مطرح کنید .

زن هر چه مسن تر می شود بخصوص از ۴۰ رد کند به سن یاسئگی نزدیک می شود امکان بارداری بدلیل ضعیف شدن تخمکها وجود دارد شما به همین دلیلعدم درمان و عسروحرج می توانید با اثبات ان طلاق بگیرید البته قبلش به همسرتان برای درمان اظهار نامه بفرستید

با سلام

با عنایت به‌اینکه زوجین در چند سالی که زندگی مشترک داشته‌اند بچه‌دار نشده‌اند و با توجه به‌شرط ضمن‌العقد مندرج درعقدنامه وتحقق شروط مذکور میتوانیدخود را مطلقه نمایدحتی اگر بارداری به روش‌های نوین ممکن باشد.