آیا میتواند در خصوص زمین دوباره اقدام به شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #09292114

سلام یه زمینی به نام بنده هستش حدود ۱۲ سال پیش یکی از اقوام به همسر من گفتن که از این زمینی که برای خودت خریدی برا من هم بخر همسرم با اون آقا یک مبایعه نامه صوری تنظیم کردن ( اون آقا هم در جریان بود که این مبایعه نامه صوری هستش ) در قسمت فروشنده اسم پدر من رو نوشتن به جای اسم من حتی پدر من هم امضا نکرد و جای ایشون امضا زدن تو مبایعه نامه شرط شد که کلیه هزینه ها با خریدار ( اون آقا ) هستش ایشون ۵۰ میلیون به همسر من دادن قرار شد بقیه هزینه ها با ایشون باشه که دیگه هربار همسرم به ایشون میگفت پول بده ایشون میگفتن من پول ندارم شما زمین و بفروش پول منو بده همسرم با هزینه خودشون رفتن سند گرفتن اونجارو آباد کردن بعد ایشون بعد ۱۰ سال اومدن زمین خواستن گفتیم شما هزینه هارو بده تا زمین بگیری قبول نکردن رفتن از خود من پدرم و همسرم به عنوان فروش مال غیر شکایت کردن دادگاه حکم مرور زمان و قرار موقوفی تعقیب دادن .تقریبا د وسال از این ماجرا گذشت این آقا رفت منزل پدر من و با خودش برگه ای برده بود اون برگه رو داد به پدرم و امضا کرد پدرم فردی بی سواد هستش. الان وکیل این آقا با ما تماس گرفتن که یا بیا ۳ دونگ زمین و به نام بزن یا من میرم از شما و خانومت شکایت میکنم پدر زنت هم به عنوان شاهد میارم دادگاه (درصورتی که پدر بنده اصلا نه در زمان پول دادن اون اقا به همسرم و نه در زمان تنظیم مبایعه نامه اصلا حضور نداشتن با این وجود چه شهادتی میتونن بدن؟)
میخواستم بدونم الان چه جوری میشه اگه شکایت کنن؟
آیا دوباره میتونن شکایت کیفری مطرح کنن؟با چه عنوانی؟ یا حقوقی میتونن؟
ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر باز به همان عنوان قبلی اقدام کنند بخاطر امر مختونه پرونده باز مختومه خواهد شد پس ناچار است با عنوان دیگری اقدام نمایند و این عنوان هر موضوعی میتواند باشد
پدر واجب و ملزم نیست بعنوان شاهد حاضر شود و چون در جریان امر قرار ندارد نمیتواند شهادتی ارایه نماید