جرم نگهداری مشروب دست ساز چیست و چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲,۷۸۳ #09275368

سلام
من رو با نیم لیتر عرق دستساز گرفتن از عرق مصرف کرده بودم که تست هم گرفتن و ۶ درصد زد با پروانه کسب آزاد شدم بار اولم هست و هیچ سابقه ای ندارم آیا میشه جبس و شلاق رو به جزای نقدی یا تعلیقیش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید سنم هم ۱۸ سال هست

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات نگه‌داری مشروبات الکلی در صورتی که مصداق قاچاق عمده نباشد، قابل تعلیق است.

سلام
به نظر با توجه به اینکه هنوز ۱۸ سال شما تمام نشده است نهایتا به جزای نقدی محکوم میشوید و بهتر است در جلسه رسیدگی ابراز ندامت و پشیمانی نمایید

سلام
باتوجه به اینکه مجازات این مورد ۶ ماه تا یکسال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی به میزان ۵ برابر ارزش تجاری مشروبات الکلی میباشد ،شامل تخفیف مجازات میشود
در صورتیکه شما پیش از اثبات جرم توبه نموده باشید و یا جرم با اقرار خود شما به اثبات رسیده باشد نیز، میتواند از مواری باشد که شامل تخفیف مجازات شود
اما با توجه به شرایط شما ،تصمیم گیری در این خصوص بستگی به نظر قاضی مربوطه دارد

سلام وقت بخیر
شرب خمر از جرائم حدی است که ۸۰ ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته می شود، حمل مشروبات مجازات شلاق و جزای نقدی تا ۵ برابر ارزش عرفی کالا و حبس در نظر گرفته می شود.

با سلام وقت بخیر
مجازات شرب خمر طبق قانون ۸۰ ضربه شلاق است دروصورت اقرارو درصورت عدم اقرار مجازات تعزیری درنظر گرفته می شودو طبق ماده ۷۰۲قانون مجازات : هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.