اتهامی که توی پروندش زدن چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳ #09273465

سلام شوهر منو به اتهام راه صاف کن ۱۱۰ کیلو حشیش گرفتند سه تا ماشین گرفته با مواد ولی آدم نگرفتند که بی گناهی شوهرم ثابت بشه فقط تقصیر شوهر من اینه که توی جاده ای بوده که محل عبور قاچاقچیان بوده و هم اینکه با گوشی داشته حرف میزده بازپرس بهش گیر داده که هم دستاتو لو بده حرفاشو باور نمیکنند میگند تلفنی با کی تماس داشتی و هم شب بوده دوماه بازداشت براش زده بود تموم شده و دوباره بدون اینکه ببرنش دادگاه تمدید کرده بخدا بی گناست میترسم آخر بار بی صاحب گردنش بزنند وثیقم براش قبول نمیکنه لطفا بگید چقد نگهش میدارن خواهش میکنم وکلای عزیز جواب منو سریع بدین با اتهام که توی پروندش زدن چی میشه هم عدم دسترسی به پرونده رو به وکیل نمیده بازپرس لطفا هرکس همچین پرونده ای داشته جواب دقیق بده فقط دلیلی که شوهرمو نگهداشتن همون جاده و تماس هست خدا میدونه گوشی گرفتند یا نه که معلوم بشه تماس تلفنی با هم نداشتند هم زمان وقوع جرم شوهرمو گرفتند خواست خداست خدا بی گناهیشو رو ثابت کنه و زیاد بازداشت نمونه توی تمدید که ابلاغ کرده بازپرس نوشته بعلت بیم و فرار متمهان و هم دستی تمدید میشود تا کئ تمدید میکنند و وثیقه نمیزنند وقتی کسی رو نمیشناسه و نمیدونه تا کئ به عنوان سر نخ نگهش میدارن کمک کنید لطفا و جواب بدین

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، ظاهرا منظور شما این است که همسرتان صرفا به دلیل حضور در محل جرم دستگیر شده است، و دلایل کافی بر این امر وجود ندارد و نوعی بدشانسی برای وی قلمداد می کنید؛ در این مورد باید موضوع و پرونده بررسی گردد، اما از موارد مهم استعلام مخابراتی می باشد که دلیل خوبی برای برائت همسر شما خواهد بود؛ مطابق قانون بازپرس حق نداشته بدون دلایل کافی شخصی را جلب و بازداشت کرده و در بررسی مدارک تعلل کند؛ در این مورد اتهام همسرتان احتمالا معاونت در قاچاق مواد مخدر می باشد که با دفاعیات مناسب بی گناهی وی آشکار خواهد شد؛ موضوع را به وکیل متخصص جرایم مواد مخدر بسپارید، آرزوی موفقیت.