جرم سیاسی فردی بخاطر توهین به مقامات و اخلال در نظام چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۴ #09261458

سلام برای جرم سیاسی فردی که توهین به مقامات و سعی در اخلال نظام و خواستاری براندازی حکومت شده چه مجازاتی قایل می شوند؟ اگر زندان برای فرد متهم در نظر می‌گیرند معادل جریمه نقدی برای زندان نرفتن هم ممکن است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات چنین فردی حبس های طولانی مدت می باشد و قابل تبدیل به جزای نقدی یا مجازات دیگری نیست

با سلام

درصورتی که توهین به حضرت امام خمینی (ره)ویا مقام معظم رهبری باشد به حبس از ۶ماه تا دوسال

اگر توهین به یکی از روسای سه قوه مجریه قضاییه ویا مقننه ،ریس مجمع تشخیص مصلحت نظام ،معاونان ریس جمهور ،نمایندگان مجلس......باشد به ۳تا۶ماه حبس ویا ۷۵ضربه شلاق ویا پنجاه هزارتا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شوند .

هرکس با هر مرامی دسته ،جمعیت (بیش از دونفر)در داخل یا خارج از کشور تحت هراسم یا عنوانی تشکیل دهد یا اداره نماید که هدف آن برهم زدن امنیت کشور باشد ومحارب شناخته نشود به حبس از دوتا ده سال محکوم خواهد شد