موجر میتونه حکم تخلیه بگیره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۱ #09232372

قراداد اجاره مهر ماه تموم میشه موجر نمیاد با شرایط کرونا تمدید کنه
تو دی ماه پسر موجر ازدواج میکنه
یا قانون.... ماسبق نمیشه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت بله اگر مدارک ازدواج پسر و نیاز به خانه برای ایشان محرز شود می توانند دستور تخلیه بگیرند مطابق با قوانین

از استثنائات مصوبه هیات وزیران در خصوص تمدید قراردادهای اجاره املاک نیز شخصی مالک است و با اثبات امر موجر ملزم به تمدید نبوده و میتواند به استناد پایان مدت قرارداد درخواست صدور دستور تخلیه را به عمل آورد

از استثنائات دستور ستاد کرونا ، نیاز شخصی موجر و یا بستگان نزدیک است و امکان صدور دستور نخلیه وجود دارد .

درود

درصورتی که موجر خود نیاز داشته باشد میتواند طبق قانون دستور یا حکم تخلیه بگیرد

درود
در صورت اثبات نیاز پسرشان حکم تخلیه صادر میگردد .

می تواند نسبت به دریافت حکم تخلیه اقدام نماید

بله . با این شرایط امکان صدور دستور تخلیه وجود دارد .