آیا میتوانم درخواست طلاق در ازای بذل مهریه، نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۷ #09214578

سلام
دو سال قبل منزل استیجاری رو در ازای بخشش کل مهریه که به درخواست همسرم بود به نام ایشون کردم، اما تا الان حاضر به انجام تعهدش در قبال این کار من نشده.
حالا نمیدونم این که ایشون به نوعی بنده رو دور زده قابل پیگیری هست یانه؟
اما مهمتر ایشون رفته درخواست طلاق و مهریه داده، من میتونم بعداز اثبات ادعای خودم مبنی بر این که ۵۰ میلیون پول پیش خونه رو دادم، بگم طلاق در ازای بذل که مهریه با احتساب اون پول پیش منزل؟
ممنونم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط میتوانید نسبت به وجهی که داده اید اقدام نمایید و در خصوص ادعاهایی که دارید مسموع نمیباشد .

در حال حاضر تنها کاری که شما میتوانید انجام دهید این است که اثبات کنید مبلغ ی ۵۰ میلیونی که به ایشان داده اید هبه بوده است و سپس دادخواست مطالبه هبه نمایید

سلام اگر توافق شما مکتوب نشده اثبات موضوع سخت است و فقط ممکن است حق مطالبه ۵۰ میلیون برای شما محفوظ باشد.