مدت زمان طلاق توافقی با وکیل و بدون وکیل چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #09204667

مدت زمان طلاق توافقی با وکیل و بدون وکیل چقدر است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درهرشهری ، مدت زمانش متفاوت هست
عموما کمتر از ۴۰زوز

با سلام
معمولا طلاق توافقی بدون حضور وکیل «۱۵ الی ۶۰» روز طول می کشد و این زمان در شهرهای مختلف کشور متفاوت می باشد. بعضی قضات وقت رسیدگی تعیین می کنند و طرفین یا وکلای آن ها را برای رسیدگی دعوت می کنند و بعضی از دادگاه ها نیز در وقت فوق العاده و در مدت زمان کمتری به پرونده رسیدگی و گواهی عدم امکان سازش (رای) صادر می کنند. در واقع می توان گفت هر شعبه با توجه به سلیقه قاضی مدت زمان مربوط به خود را دارد.

به تازگی برای طلاق توافقی جلسات مشاوره الزامی شده که پنج جلسه است و حداقل ۴۵روز زمان میبرد سپس ثبت دادخواست می نمایید و وقت رسیدگی بهتون می دهد ،حدودا دو سه ماه طول می کشد