اگر تمامی هزینه های خلافی و بر طرف کردن ایرادات ساختمان را انجام بدم میتوانم از سازنده به صورت قانونی طلب کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #09148258

با سلام ملکی را با سازنده مشارکتی ساخته و قبل از پایان کار سازنده واحدهای خود را فروخته و متواری شده که پس از ۳ سال شکایت کشی توانسته ایشان را محکوم کرده و وی با یک جلسه دادگاه واخواهی داده و متواری گردیده و اینک شهردادی منطقه چون پلاک ثبتی را میشناسد خلافی آپارتمان را از سکنه خواستار میباشد از انجا که سازنده سهم خویش را فروخته و خریداران حاضر به همکاری با مالک نمیباشند و طبق قرار داد خویش با سازنده مقداری از وجه معامله خود را به ایشان بابت سند نداده اند حاضر به همکاری نیستند و از انجا که شهرداری هر روز با مراجعه به ملک و قطع کردن برق جهت نپرداختن خلافی توسط سکنه مالک تصمیم به پرداختی که خلافی گرفته لزا سوال اینکه اینجانب مالک اگر تمامی هزینه های خلافی و بر طرف کردن ایرادات ساختمان از جمله جک خودرو بر و تامین پارکینگها و هزینه های مشاع را انجام بدم میتوانم از ایشان (خریداران از سازنده) به صورت قانونی طلب کنم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر صرفا بستگی به توافقی دارد که بین شما و سازنده شرط شده است
در صورت توافق شما میتوانید اقدام به پرداخت هزینه های مشاع و سایر موارد نمایید و سپس بر علیه سازنده با استناد به فاکتور های موجود اقامه دعوی نمایید

در صورتیکه در قرارداد فیمابین پرداخت بخشی از مبالغ مذکور بر عهده سازنده قرار گرفته باشد شما میتوانید وجوه فوق را بپردازید و سپس سهم سازنده را از طریق طرح دعوی حقوقی مطالبه نمائید .

سلام اول باید دید که قرارداد شما چطور نوشته شده بعد باید کارشناس راه ساختمان بیاری تا تامین دلیل کنه تمام نواقص رو بگه بعد از اون اقدام به دریافت خسارت ناشی از قرارداد کنی بعد اقدام به تکمیل کن