طبق قوانین کدام کشور جدا شدند و حضانت بچه به پدر یا مادر میرسه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #09145218

سلام روز بخیر
یک آقا اهل ایرانی با یه خانم اهل انگلستان در کشور فرانسه ازدواج میکنن و بعد مدتی به هندوستان میرن و بچه دار میشن و برای بچه شناسنامه و پاسپورت هندی می گیرن و بعد مدتی برای زندگی به استرالیا می رند و اونجا دچار صانعه و بحران میشن و میرن افریقای جنوبی و بعد مدتی از یکدیگه جدا میشن و طلاق میگیرن .
حالا سئوال این است که طبق قوانین کدام کشور جدا شدند و حضانت بچه به پدر یا مادر میرسه؟
ممنون میشم راهنمائی بفرامائید و توضیح دهید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به نظر میرسد سوال شما صرفا در کلاس دانشکده حقوق مطرح گردیده است علی ای حال مطابق قانون مدنی ایران احوال شخصیه مستثنا بوده در صورت ازدواج مرد ایرانی با زن غیر ایرانی احوال شخصیه و همچنین نکاح و طلاق تابع قوانین کشور زوج می باشد و لذا اجرای صیغه طلاق طبق قوانین ایران می بایست اجرا کرد

سلام و درود.
معمولا قوانین طلاق و حضانت کشوری صلاحیت دارد که دادخواست طلاق داده اند و طلاق به وقوع پیوسته است.

مطابق قانون فرانسه عمل خواهد شد .