مسولیت بازاریاب در قبال چک پرداخت نشده توسط مشتری

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶ #09138264

سلام وقت بخیر، بنده ۱ سال به عنوان ویزیتور (بازاریاب) در شرکتی مشغول به کار بودم. در قراردادهای ماهیانه‌ای که امضا می‌کردیم یک بند به عنوان مسئولیت تضامنی ویزیتور و فروشنده برای پرداخت مبلغ فاکتور وجود داشت و بنده یک برگ چک به مبلغ ۳۰۰ میلیون در نزد شرکت به امانت گذاشتم و حالا که شرکت بنده رو اخراج کردن، برای دو فقره چک فروشنده که پاس نشده میخوان چک من رو بذارن اجرا. آیا طبق قانون کار من باید تاوان عدم پرداخت پول شرکت پرداخت بدم؟ تسویه حساب بنده و حقوق معوق و ۲۰ روز بیمه پرداخت نشده من رو نمیدن، آیا می‌تونم شکایت کنم برای تسویه؟ در مورد عدم پرداخت پول شرکت من مسئولم که چک مشتری رو تحویل شرکت دادم یا مشتری که چکش رو پاس نکرده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت چک ضمانتی شما ربطی به موضوع شکایت روابط کارگر و کارفرما نداشته و هر کدام در جای خود رسیدگی می‌شود فعلا شما ملزم به پرداخت چک هستید

اگر قطع همکاری کردین و فکر میکنید که به تعهدات خود به طور کامل عمل کردین میتوانید دادخواست استرداد چک بدین در غیر اینصورت شما مسئولیت تضامنی دارین و شرکت میتواند دعوای مطالبه وجه چک را مطرح نماید (البته چک اگر صیادی باشه نیازی به طرح دعوا نیست مستقیم میره اجرائیات و به اجرا میزاره) با این اوصاف توصیه میشه وکیل انتخاب کنید . در خصوص مطالبات معوق بله میتونید به اداره کار شکایت کنید

با سلام
چون مسئولیت شما با فروشنده تضامنی است شرکت امکان مطالبه وجه چک را دارد، شما نیز می توانید نسبت به تمامی مطالبات معوق خود در اداره کار به طرفیت شرکت شکایت کنید.

با سلام
اگر با فروشنده به صورت تضامنی مسئولیت داشته باشید می توانند چک را از شما مطالبه کنند و در مقابل شما نیز می توانید بابت حقوق و مزایای معوق خود در اداره کار دادخواست دهید.