اگر زوجه منزل را بدون عذر موجه ترک کند و شکایت ترک انفاق کند موفق میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۰ #09120386

سلام.
زوجه منزل را ترک کرده و بنده اظهار نامه بازگشت فرستادم و ایشان به دروغ منزل و اثاث خواستن در حالی که منزل و اثاث فراهمه و استشهادیه هم مبنی بر فراهم بودن منزل و اثاث تهیه کردم با این اوصاف من محکوم به ترک انفاق میشوم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زوج نفقه را به زوجه پرداخت نموده باشد شکایت ترک انفاق زوجه رد خواهد شد لذا زوج می تواند دادخواست الزام به تمکین علیه زوج را اثبات نماید

شما اعلام کنید ک مسکن و شرایط لازم در شان زوجه برای تمکین فراهم هست و در اینصورت ایشان ملزم ب تمکین خواهند شد و در صورت استنکاف از تمکین با حکم دادگاه ناشزه خواهند شد...طبیعیست ک اگر همه وسایل برای تمکین فراهم باشد و بدون هیچ گونه دلیل و مدرکی شکایت ترک انفاق ب جایی نخواهد رسید

درود
در صورتی که مطالبی که عنوان نمودید در دادگاه ثابت شود محکوم نخواهید شد .

سلام
اگراین موضوع درکارشناسی ارجاعی توسط دادگاه مشخص شودرای به الزام به تمکین صادرمیشود

باسلام درصورتی که اظهارنامه الزام به تمکین فرستاده اید میتوانید دادخواست الزام به تمکین نیز تنظیم و علیه ایشان به دادگاه ارایه نمایید درصورتی که بدون عذر موجه تمکین نکند مستحق نفقه نخواهد بود.

درود
در پاسخ به اظهارنامه ایشان بگویید مسکن و اثاث البیت فراهم می باشد.

در صورتیکه بتوانید عدم تمکین خانم را اثبات نمایید محکوم ب ترک انفاق نمی شوید.