خریدار درخواست کرده ۲ متر اضافه با قیمت روز معامله محاسبه و پرداخت شود، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #09070701

سلام. بنده در مهر ۹۷ آپارتمانی با متراژ ۹۳ متر فروخته ام و در بهمن ۹۸ سند ملک آماده شده و متراژ قید شده ۹۵ متر ذکر شده. الان خریدار درخواست کرده ۲ متر اضافه با قیمت روز معامله محاسبه و پرداخت شود و نه قیمت روز در قرارداد فروش هم در خصوص اختلاف متراژ موردی آورده نشده است. البته بندی وجود دارد قیمت مورد معامله به جهت نوسان قیمت و تورم قابل تغییر نیست. همچنین در زمان قرارداد بنده متعهد شده بودم تا در اردیبهشت ماه سند آماده باشد و جریمه تاخیر در نظر گرفتیم. الان تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام قولنامه باید مطالعه گردد و بررسی شود که آیا مبنای شما حدود متراژ بوده است و یا دقیقا بر مبنای متری فلان تومان بوده است

بسمه تعالی : ملاک تعیین قیمت ارزش ملک در زمان انتقال سند صحیح است . بعبارتی تاریخ صدور سند باید ملاک قیمت قرار گیرد ( لازم بذکر است توافق و تراضی طرفین اولویت است)