طریقه وصول چک بارکد دار چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۴۴ #09066957

فردی به من چک صیاد داده و تاریخ آن فردا است و میگوید دو روز بعد چک را به بانک ببر .تهدید می کند اگر فردا چک را برگشت بزنی دیگر بصورت قسطی در دادگاه خواهم داد .

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه واقعا بسته دو روز میباشد منطقی تر این است که شما برای آن کمی تامل نموده و صبر نمایید

صاحب حساب می تواند دادخواست اعسار مطرح نماید که مورد رسیدگی قرار می گیرد

سلام
در اصل مسئله حقوقی فرقی نمی کند فردا یا پس فردا چک را برگشت کنید

سلام باچک های صیادی پس از برگشت در بانک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه ودرخواست صدور اجراییه می نمایید در خواست شما به دادگاه ارسال می شود واجراییه صادر و به صاحب حساب ابلاغ می شود که ظرف ده روز نسبت به پرداخت اقدام نماید..صاحب حساب می تواند دادخواست اعسار مطرح نماید که مورد رسیدگی قرار می گیرد