آیا فیلم در دادگاه معتبر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #09065841

سلام.من حدود ۴ ساله خانه خودم را ترک کردم، ولی طلاق نگرفتم، همسرم مهریه فقط پیش قسط را پرداخت کرده است. همسر هم بدون اجازه دادگاه زن گرفته است، من نتونستم تو دادگاه ثابت کنم، الان فیلمی از راه رفتن ایشون و همسرشونم در خیابان داریم، ایا این فیلم در دادگاه مورد قبول است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف قدم زدن یک خانم و آقا نمیتواند ازدواج آنها را به اثبات برساند .

با سلام

میشود علت ترک منزل وطلاق را برای مشاوره ی بهتر بیان کنید واینکه ایا همسرتان بلافاصله بعد از رفتن شما زن دوم گرفته یا در حین زندگی باشما ؟؟وضبط صدا وفیلم نمی تواند دلیل برای اثبات ادعا باشد
واینکه برای گرفتن بقیهی مهریه باید به دادگاه مراجعه کنید وشکایت نامه تنطیم کنید برعلیه ایشان بابت ندادن بقیهی مهریه ویا در خواست توقیف اموال ویا بستن حسابهای ایشان را بکنید