آیا دادگاه تجدید نظر امکان دارد بدون حضور بنده تشکیل شده باشد یا باید ما نیز حضور داشته و از خود دفاع کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #09063075

با سلام یه توضیح مختصر در مورد حکم بنده ، من در سال ۹۶ از طریق یکی از دوستانم با فردی آشنا شدم که خود را مدیر موسسه عالی (دانشگاه علمی کاربردی) یکی از استان های همجوار معرفی و مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰ بابت ثبت نام در دانشگاه به وی پرداخت جهت ثبت نام غیر حضوری یک ترم باقیمانده از کارشناسیم و بعد از مدتی بدون امتحان ایشان به بنده مدرک ارائه و گفتند فردی به جای من امتحان و کاملا قانونی میباشد من از مدرک استفاده نکرده و درخواست استعلام نمودم که سر باز زد و پس از مدتی دستگیر شد و بنده به دادگاه خوانده و مبلغ ۱۸۰۰۰۰۰ جهت استفاده از سند مجعول(در حالی که استفاده ننموده ام) و دو سال حبس تعزیری برای تحصیل مال از طریق نا مشروع به مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰ ( همان مبلغی که به کلاهبردار پرداخت نمودم) متهم شدم . اعتراض نمودم پرونده نمیدانم به چه علت به تهران ناحیه ۲۳ ارسال گردید( بنده در شهرستان ساکن هستم) و امروز بعد از یکماه پیامکی با عنوان اینکه پرونده تجدید نظر شما به شعبه ۱۰۶ کیفری در شهر خودم ارجاع گردید.
سوال: شعبه ۱۰۶ همان شعبه ای بود که رای بدوی را صادر کرده چرا مجددا از تهران به همان شعبه ارسال گردیده؟
سوال: آیا داداگاه تجدید نظر امکان دارد بدون حضور بنده تشکیل شده باشد یا باید ما نیز حضور داشته و از خود دفاع کنیم؟
سوال: اگر دادگاه تجدید نظر ما را محکو م کند آیا میتوان دوباره اعتراض نمود؟ مثلا دیوان عالی
سوال: آیا میتوان دو سال حبس تعزیری را با وثیقه و .... آزاد بود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هرگاه جرم از جرائم مستوجب مجازات های حدود، قصاص و جرائم غیرعمدی مستوجب بیش از نصف دیه و یا جرائم تعزیری درجه چهار و پنج باشد به طور مطلق و در جرائم تعزیری درجه شش و هفت در صورت محکومیت به حبس و در سایر جرائم در صورت اقتضاء، دادگاه تجدیدنظر با صدور دستور تعیین وقت رسیدگی، طرفین و اشخاصی را که حضورشان ضروری است احضار می کند.
با شرایط فوق شما برای جلسه تجدید نظر احضار خواهید شد.
اما دادسرای نتحیه ۲۳ ویژه نیابت است و معمولا تحقیقات و استعلامات دادگاههای شهرستان که باید به دلایلی در تهران صورت بگیرد به این دادسرا ارسال و نتیجه به شعبه برگشت داده می شود
اگر شرایط اعاده دادرسی داشته باشید می توانید به رای تجدید نظر اعتراض کنید
اگر محکوم به حبس شدید(قطعی) باید اجرا شود