جرم جعل در دفتر اسناد چگونه پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #09038378

سلام من -------------هستم و در یک پرونده حقوقی شاکی ---------شدم... حال---------- رفته یکی به نام ----- از همکارهای منو برده دفاتر اسناد رسمی و یک اقرار نامه مالی ثبت کرده بر علیه من اقرار کرده؟ حالا مسعله و جرم بودن این قضیه اینجاست که الان این حسن همکار من نبوده و رضا رفته با دفتر اسناد رسمی تبانی کرده و کسی رو با نام و اسم همکار من یعنی با کپی کارت ملی همکار من و شخص جایگزین و به جای همکارم ثبت کرده حال در اصل همکار من که----- نامش هست میگه من اصلا دفتر اسناد نرفتم و دروغ میگن و یک نفر دیگه رو جای همکار من بردند دفتر اسناد و امضا و انگشت زده..... حال این اقرارنامه رو بردند و گذاشتم تو پرونده حقوقی که بر علیه من باشه؟؟۱. حالا به این جرم که -------- و دفتر اسناد و ------- قلابی انجام دادن چی میگن؟؟ ۲.------- با چه عنوانی و اتهامی میتونه از دفتردار اسناد رسمی و --------- تقلبی و رضا شکایت کیفری کند؟؟ ۳. --------- اصلی که همکار من هست و از اسم اون استفاده کردن و رفتن ثبت اسناد به چه اتهامی میتونه از دفتر دار و -------- و----------- تقلبی شکایت کیفری کند؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اقرارنامه ای که تنظیم شده با امضا شما بوده باشد جعل صورت گرفته است ولی با وجود سیستم جدید دفاتر اسناد امکان اینکار وجود ندارد . و اگر اقرار نامه به نام فرد دیگری و برعلیه شما است از منظر قانون این را اقرار نامه نمی نامند .

اگر جعلی صورت گرفته به اداره ثبت مراجعه و کتبا مراتب را اعلام کن

شمامی توانید به جرم تنظیم سند غیراقع شکایت نمایید