بدهی های پدرم را من باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #09028566

سلام خسته نباشید. پدر من یک سال پیش فوت کردند و خواهرانم که خارج از ایران هستند درخواست انحصار وراثت کرده اند ولی هنوز ارثی تقسیم نشده است اگرچه که پدرم ماترک خاصی نداشته و احتمالا کفاف بدهی ها را نمی دهد. از طرفی طلبکاران ایشان شکایت کرده اند و دادگاه محکومیت تضامنی داده و به دلیل اینکه فقط بنده ایران هستم دست روی اموالم گذاشته است. ولی من هم تمامی اموالم بعد از ازدواج توسط همسرم به اسمم شده. می خواستم بدانم چرا دادگاه همچین رای صادر کرده با توجه به اینکه بنده هیچ اطلاعی از چک های پدرم نداشتم و نمی دانم این پولها کجا خرج شده. و اینکه حال که فقط بنده ایران هستم باید محکوم به پرداخت همه دیون شوم؟ چه راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟ و در اخر اینکه حالا که رای صادر شده من می توانم رد ماترک بدهم یا دیر است؟ خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اطمینان داشته باش به این صورت امکانپذیر نیست چنانچه مرحوم پدرت ماترکی داشته و بین وراث به نسبت سهم الارث تقسیم شده است وراث به نسبت سهم الارث در مقابل طلبکاران مسئولیت تضامنی دارند