تعاونی ساختمان را به پیمانکار واگذار کرده و شکایت کرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #09026784

سلام من از یک تعاونی مسکن حکم توقیف اموال گرفتم و توقیف کردم ولی تعاونی ساختمان را به پیمانکار واگذار کرده و شکایت کرده جهت رفع توقیف و گرفتن خسارت در ضمن مسکن مهر میباشد با تشکر
لطفا راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگر شما از تعاونی مسکن طلبی داشته‌اید و بابت طلب خود آن ملک را توقیف کرده اید و مسکن مهر بعد از اینکه شما آن را توقیف کرده اید به پیمانکار واگذار کرده است و منظورتان از واگذاری فروش ملک به پیمانکار است طبق ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی واگذاری به پیمانکار باطل است

اما اگر برای احداث بنا به پیمانکار واگذار شده باشد ایرادی ندارد و ملک تبدیل به احسن می شود و توقیف شما به اعتبار خود باقی است.