ادعای حیثیت میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۶ #09004946

یک فردی در بنگاهی یک زمین را به کسی فروخته است . کلاهبرداری فروش مال غیر کرده و تمام مبلغ ها را گرفته و این فرد توسط یه بنگاه آشناها شده بوده و اون بنگاه دومی هم خریدار و پیدا کرده . اون فردی که کلاهبرداری کرده با یه فردی که آژانس بده اون فردی که خواسته کلاهبرداری کرده را خب می‌برده سره بنگاه و پول اژانس می‌گرفته . حالا اون فرد کلاه بردار فرار کرده و این شهر رفته . این بنگاهی و خریدار آدرس اون فردی که آژانس بوده رو پیدا کرده و ازش پرسیدن اون فرد خونش کجاست و راننده آژانس گفته من خبری ندارم نمی‌دونم کجاست اون دو فرد شکایت کرده بودن حکم جلب یه فرد دیگری را گرفته بودن . که اومدن در خونه همین فرد راننده آژانس و گفتن که همین بوده که از ما کلاه برداری کرده و عکسشو از شماره همراه تلگرام برداشتن شاکیه و میگویم این فرد بوده که از ما کلاه برداری کرده . فرد ۴ شب در بازداشگاه کلانتری بوده و بعد رفته دادیار و دادیار برایش ۱ سال زندان نوشته و برایش وثیقه نوشته و همون روز رفته به زندان و ۱ماه در زندان بوده و الان با وثیقه آزاد شده و وکیل گرفته . وقتی پرونده را خوندن دیدن که شاکی ها ۵ یا ۶ نفر شاهد آوردن و ادعا میکنند این آقا بوده که کلاهبرداری کرده و همی پول ها را از خریدار گرفته . حالا متهم که اتهام کلاهبرداری فروش مال غیر بهش خورده و بتونه بی گناهیش راد دادگاه ثابت کنه و به دادگاه ثابت کنه که فرد دیگه ای کلاهبرداری کرده فرار کرده و این آدما به دروغ میخوان متهم را محکوم کنن و به پولشون توسط کسه دیگه بگیرن
اگه ثابت بشه آیا متهم می‌تونه ادعای حثیت کنه از همه ای اون آدم ها و جذای این آدم ها چیه . حبس داره یا خیر جریمه نقدی داره یاخیر و توضیحات بیشتر

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت عدم اثبات ادعا و اتهام وارده بشما، که همراه با سوءنیت باشد میتوانید به دلیل افتراء علیه ایشان شکواییه نمایید

اگر شما بتونید ثابت کنید بی گناه هستید و موضوع غیراز اونیکه شاکی مطرح کرده وشهادت شهود دروغ بوده می توانید ضمن مطالبه خسارت مادی ومعنوی از شاکی اعده حیثیت کرده و شهود نیز به اتهام شهادت دروغ مجازات شوند

سلام
اگر جرم باشد عملی که به شما نسبت دادند و خلاف آن ثابت شود به جرم افترا می توانید شکایت کنید.

در صورتی که شکایت ایشان اثبات نشود و همچنین سو نیت داشته باشد به جرم افترا می توانید علیه وی شکایت کنید

اگر سوء نیت ایشان را بتوانید اثبات کنید میتوانید شکایت کنید

بله اگر با مستندات خود بتوانید بی گناهی خود را در این زمینه اثبات کنید میتوانید علیه شاکیان اعاده حیثیت کرده و حسب مورد برای آنها مجازاتی از قبیل حبس،شلاق و جزای نقدی خواهد داشت موفق باشید

براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی صرف ادعا در شکایت که بهر دلیلی نتوان ادعای خود را اثبات کرد و شکایت منجربه برائت ویا منع تعقیب بشه تهمت و افترا محسوب نمیشه مگرسونیت خاصی داشته باشه