زوجه درخواست مهریه، داده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #09000131

من دختر عمه ام که ازدواج قبلی داشته با ۱۱۴ سکه عقد دایم عادی شدیم و قرار بود یک واحد ۱۴۵ متری بنامش کنم بعد بیاد سکه هاشو ۱۴ تا کنه ولی الان واحد رو بنامش کردم و الان مهریه شو میخواد و هنو ازدواج ثبت رسمی نکرده ایم و سند خونه ای که الان هستم وثیقه زندانی برادرش ۶۰ میلیون گذاشتم و منم بخاطر اینکه برادرش بر نگرده زندان سند و بدون اطلاعش بر داشتم و الان یه هفته جنگه و میگه توافقی بیا حلش کنیم و این خونه ای هستم بفروشم و نصف سکه هاشو بهش بدم و میگه من طلاق نمیخوام تو طلاق بگیر.
میخواستم بدونم اقدام قانونی ایشان بدون ثبت رسمی و یه واحد بنامش کردم و دادگاه نمی خواهد بیاید کار ایشان فریب میباشد می توانم از ایشان شکایت کنم؟
چون کل زندگی من را بگیرد بقول خودش انتقام برادرش را بگیرد.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است شمرده سوالتان را مطرح کنید تا ما هم متوجه بشویم قضیه چه بوده است .

ازدواجتان را بایستی ثبت نمایید در غیر اینصورت فقط زوج مجازات میشود و حبس دارد .

ادعای شما برای منزل بجای مهریه مسموع نیست .

بدون اجازه ایشان که سند در وثیقه نمیرود پس اینکه ادعا میکنید بدون اطلاع وثیقه رفته است امکان پذیر نیست .

کار ایشان فریب نیست و شما بایستی برای ثبت ازدواج دادخواست بدهید .

نکاح دائم بدون ثبت برای مرد جرم بوده و تعهدات مندرج در آن مانند نکاح رسمی تحت حمایت قانون نیست.

دوست عزیز عدم ثبت ازدواج مجازات دارد
شما در حال حاضر می توانید طلاق شرعی دهید ایشان را بدون مراجعه به دادگاه چون اصل ازدواج را ثبت نکرده اید طلاق را نیز بدون مراجعه به دادگاه انجام دهید
اما حقوق مالی باید داده شود
اگر خانه در ازای مهریه بوده شرعا دیگر مسئولیتی ندارید ومهریه ایشان داده شده است
اگر ایشان حاضر به بخشیدن مهریه نبوده و کار به دادگاه کشید می توانیدثابت کنید خانه هبه بوده و استرداد هبه را درخواست کنید
بحث فریب منتفی است با اختیار خود خانه را به نامشان زده اید و ایشان تنها خلف وعده کرده است و این کوتاهی شما است که قبل از به نام زدن باید سفت و سخت تعهد می گرفتید

عقد دایم عادی یعنی چه؟

سلام
اقدام به ازدواج دایم بدون ثبت آن برای شما مشکل کیفری ایجاد می کند سعی کنید موضوع را با بزرگان فامیل یا از طریق مشاوره خانواده حل و فصل کنید و هر چه سریعتر نسبت به ثبت رسمی ازدواج اقدام کنید.

نکاح بدون ثبت برای زوج مجازات دارد وی در خصوص مهریه که توافق کرده اید بایستی در دادگاه اثبات کنید که خونه درقباله سکه بوده

سلام
اگر ازدواجتان رسمی نباشد مورد حمایت قانون نیست
؛ یعنی اگر بخواهید به موجب این ازدواج دعوایی در دادگاه مطرح کنید، چون ازدواج‌ جایی ثبت نشده است اصلا به این موضوع رسیدگی نمی‌شود
؛ مهمتر این که ثبت نکردن ازدواج مجازات هم دارد.
ا، یعنی بدون ثبت دردفاتر رسمی ازدواج دائم کند ضمن الزام به ثبت واقعه به جزای نقدی درجه ۵ (بیش از۸۰ میلیون ریال) یا حبس تعزیری درجه ۷ (از ۹۱ روز تا ۶ ماه) محکوم می‌شود.
قابل توجه خانم ها:
دراین زمینه فقط آقایان جریمه و مجازات می‌شوند.