چه شکایتی کنم که تو همون پرونده بزارن تا بازپرس تحقیقات کامل شده رو بفرستد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #08971137

با همسر سابقم یه پرونده داشتم درباره شیربها و در زمانش در شورای حل اختلاف حاضر شدم و تنها خودم بودم و زن سابقم هم اومد و دو تا برادراش هم باهاش بودن و بعد اتمام شورا و من وقتی از اتاق شورا بیرون اومدم و وارد راهرو شورا شدم یکی از برادر زن سابقم بهم توهین کرد و گفت: زارت و بعد من برگشتم و گفتم با من بودین هر دو پا شدن و اومدن طرف من و با دستشون زدن رو سینم و هولم دادن که دوربین شورا گرفته بود و بعد من اومدم از شورا بیرون از پشت هر دو باهم منو با مشت و لگد مورد ضرب و جرح عمدی قراردادن و کمرم و چشمم و زیر چشمم کاملا کبود و پاهام زخمی شده و بعد به ۱۱۰زنگ زدم تا مامور بیاد هردو فرار کردن و البته کتک و کاریشون رو دوتا دوربین دادسرا واضح گرفت و مامور اومد گزارش نوشت و بعد بهم گفت شکایت ترتیب بده و بیا کلانتری و نامه پزشکی قانونی و دوربین بگیر و اقدام کن و منم کاراشو کردم و نامه پزشک قانونی رو که خودشون فرستادن و فیلم دوربین فرستادن کلانتری و بعد یکی از برادرزنام فرداش به جرم توهین از من شکایت کرده و یکیشونم با ضرباتی که خودش و یا برادرش بهش وارد کرده پزشک قانونی رفته و از من شکایت و نامه پزشک قانونی گرفته و بعد از گذشتن مراحل پرونده به بازپرسی رفت و بازپرس به کلانتری دستور بازدید فیلم دوربین درحضور هر دوتامون داد و من لب تاب بردم و فیلمهارو دیدن و معلوم شد که اونا منو زدن و من اصلا ضربه وارد نکردم و صورتجلسه کردن و برای بازپرس فرستادن و بعد مارو بازپرس خواست که برای اخرین دفاع هر چی میخوایم بنویسیم و از منم پرسید که شما هم زدی و گفتم خودزنی کرده و من نزدم و بعد با اصرار من بازپرس گفت که ضربات نامه پزشکی قانونی که برادر زنتون اورده رو پزشک زده در حالت غیر منازعه بوده و میخوام برای جرمی که بهم نسبت داده بودن تا محکومم کنن چه شکایتی کنم که تو همون پرونده بزارن تا بازپرس تحقیقات کامل شده رو فرستاد تا قاضی حکم بده اونم در نظر بگیره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید شکایت افترا مطرح نمایید اگر چه صرف شکایت شخص از دیگری را دادگاه ها معمولا افترامحسوب نمی کنند ..به هر حال می توانید تقاضا نمایید تا اگر هنوز در پرونده کیفر خواست صادر نشده ،پرونده شکایت شما هم به آن شعبه ارجاع شود