چجوری میتونم مدارک موجود از پرونده طلاق رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #08962560

سلام خسته نباشید
من چند سال پیش با خانومم جدا شدم و ازشون یه دختر دارم که پیش اونا هستش الانم همسر سابقم ازدواج کردن و یه بچه دیگه دارن من میتونم نسبت به دریافت دخترم اقدام کنم
چون دختر هستش حس ارامش ندارم که پیش ناپدری بمونه
مدارک طلاق و شرایطی هم که نوشته شده بود توسط وکیل هیچ اطلاعی ندارم

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.

با سلام. به استناد ماده ۴۱ حمایت از خانواده:
هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسوول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند ویا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی ‌ حق شود، می‌تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش‌بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

با سلام
برای ارائه پاسخ مناسب دادنامه طلاق و توافق نامه شما بررسی شود.
اما به طور کلی
مطابق ماده ۴۱ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ حتی اگر زوجین در طلاق توافقی بر حضانت دائم یکی از والدین و یا توافق حضانت تا سن خاص توافق کرده باشند، اگر دادگاه در آینده تشخیص دهد که این حضانت به مصلحت طفل نیست، می تواند تصمیم لازم را اتخاذ نماید؛ یا سلب حضانت یا تعیین ناظر.
.

با سلام
بایستی مندرجات حکم طلاق و توافقات شما مطالعه گردد

سلام
میبایست مندرجات در طلاق نامه مطالعه گردد