چکار کنم تا امضای فروشنده دوم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #08961766

با سلام و عرض ادب
زمینی خریده ام که فروشنده آن دو نفر هستند. در مبایعه نامه از آنها امضا گرفتم.
ولی در برگه وکالت محضری فقط از یک نفر از آنها امضا دارم. نفر دوم ساکن تهرانه و میگه وقت نداره بیاد ورامین برای امضا. از طرف دیگه چون مدارک زمین خیلی قدیمیه و سند اصلی و وکالتنامه ها همگی در دفتر ورامین تنظیم شده، دفاتر تهران قبول نمی کنند.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت وکالت شما با عدم امضای یکی از فروشندگان مورد قبول نخواهد بود

سلام برای وکالت وقتی ملک مشاع است باید از هر دو فروشنده امضا داشته باشید تا وکالت شما مورد قبول واقع شود