میشه برای کسی که چند اتهام دروغی زده و در دادگاه نتونسته ثابت کنه اعاده حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۸ #08911952

با سلام آشنای ما در مغازه ای به مدت ۵ سال کار میکرده و هیچ قرار دادی نداشته. حقوقش ثابت به همراه پورسانت بوده که صاحب مغازه به جای پورسانت چک مشتری ها رو میداده این آقا بریزه به حسابش. بعد ۵ سال صاحب مغازه با حیله به عنوان خرید جنس این آقارو به شهرستان میبره و در اونجا این آقا بازداشت میکنن. در اصل براش پرونده سازی کردن.بهش چندتا اتهام میزنن.
سرقت ماشین،سرقت جنس از مغازه، جعل اسناد، سرقت وجعل چک.
در دادگاه همه اتهام ها رفع شد جز سرقت چک و اونم بخاطر این بود که این آقا هیچ قرار داد کاری نداشت و هیچ شاهدی نداشت که ثابت کنه چکا بابت پورسانت بوده.بابت سرقت چک به ۶ ماه حبس ۴۰ ضربه شلاق و رد مال محکوم شده.
۶ ماه حبس تموم شده.
برای رد مال صاحب مغازه درخواست ضرر زیان کرده و گفته مبلغی که دادگاه مشخص کرده کمه.
ایا میشه از صاحب مغازه اعاده حیثیت کرد و اگه ضرر زیان بریده بشه امکان اقساطی کردن هست چون این اقا جز یه خانه هیچ مال دیگری برای پرداخت رد مال نداره.
با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات سو نیت می توانید شکایت افترا را ثبت کنید

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

خیر چون افترا نیاز به سو نیت دارد

بابت اتهام های دیگر میتوانید افترا مطرح کنید.در خصوص ضررو زیان نیز میتوانید دادخواست تقسیط مطرح کنید

با سلام..
در اینخصوص در صورت اثبات مراتب سوءنیت وی می توانید به اتهام افترا ((در زبان عامیانه تعبیر به اعاده حیثیت شده(( علیه ایشان طرح دعوی کیفری مطرح نمائید..
موفق باشـید..

درود بر شما، در موضوع مطروحه، اعاده حیثیت جایی ندارد، تنها تحت عنوان افترا می‌توانید شکایت کنید که اثبات سوءنیت دشوار خواهد بود.

سلام
در فرض سوال شما اعاده ی حیثیت جایی ندارد و میتوانید برای افترا شکایت کنید