آیا دادگاه ماترک فقط رسیدگی میکنه و یا اینکه به جعل یا صوری بودنم رسیدگی میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #08908340

سلام آیا ملک قولنامه ای که پدر به فرزند به صورت قولنامه ای عادی فروخته والان من اونو فروختم جز ماترک حساب میشه...الان من اون ملک و فروختم. ملکم کلا قولنامه ایه.. آیا دادگاه ماترک فقط رسیدگی میکنه و یا اینکه به جعل یا صوری بودنم رسیدگی میکنه... دوم اینکه آیا معامله پدر و فرزند صوری محسوب میشه با وجود اینکه پدر در قولنامه نوشته و اقرار به دریافت ثمن نموده؟؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر یک از طرفین می‌توانند درخواست بررسی اصالت قولنامه رانمایند.

سلام
در صورت تقاضای هریک از اصحاب دعوا به اصالت قولنامه رسیدگی میشود

دادگاه خانواده فقط ماترک رو تقسیم میکنه و اگر شخص مدعی اینه که این ملک رو با قولنامه عادی قبل از فوت خریداری کرده و برای این کار شاهدی داره باید از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنه و بعد به دادگاه ماترک ارایه بده که اون رو از جزو اموال متوفی حذف کنه
( این نکته هم باید اشاره بشه که لفظ قولنامه که رایج در عرف جامعه هست لفظی اشتباهه و باید از مبایعه نامه استفاده بشه،
چون منظور از قولنامه همون پیش‌قرارداد )

اگر ادعای جعل مطرح شود و ابطال قولنامه بعنوان دفاع صورت بگیرد رسیدگی پرونده باید متوقف شود تا به جعلی بودن و بطلان قولنامه رسیدگی شود.