آیا به ایشان اجرت المثل تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #08854611

با سلام
همسرم از طریق دادگاه درخواست اجرت المثل داده است,
درصورتی که از شش سال زندگی,
چهار سال طی گواهی نشور صادره از دادگاه ناشزه بوده.
در ضمن دوبار نیز درخواست طلاق داده که توسط دادگاه رد شده است.
درخواست راهنمایی داشتم.
با تشکر

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات نشوز زوجه ، اجرت المثل به زوجه تعلق نخواهد گرفت

با سلام و احترام
اگر کارهایی در مدت زندگی مشترک انجام داده که به عهده او نبوده ممکن است زوج ملزم به پرداخت اجرت المثل شود
و من باب درخواست طلاق حتما دلایل قانع کننده ای نداشته است.

به نسبت مدتی که در زندگی مشترک حضور داشته استحقاق اجرت المثل را دارد

سلام
محکومیت به پرداخت اجرت المثل دارای شرایطی است که از جمله آنها این است که زوجه منزل زحماتی را متقبل شده باشد در فرضی که گفتید همسر شما در منزل نبوده و فعالیت‌هایی در خانه داری و انجام امور زندگی مشترک انجام نداده اجرت‌المثل بوی تعلق نمی گیرد و چنانچه برای مدتی این کار را کرده فقط در آن مدت استحقاق اجرت المثل دارد.

وقت بخیر، اجرت المثل برای کارهایی است که عرفا هر شخصی ان را انجام دهد به وی مزد تعلق میگیرد، بنا به تشخیص دادگاه ممکن است بابت چهارسال که در خانه شما نبوده اجرت المثل به ایشان تعلق نگیرد