آیا بعدا برای من که مالک هستم و همسرم مشکلی پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #08838212

با سلام شوهر من بدون اطلاع من سند خودرو را که من مالک ان می باشم به طلبکار داده به عنوان وثیقه و همراه ان چندین چک داده است که برای وصول طلبش می تواند از چک استفاده کند لازم به وثیقه نیست که حالا من که خبر نداشته ام و با کلی دعوا و مشاجره با شوهرم تصمیم گرفتم که بروم سند المثنی بگیرم و اون سند رو دستش باطل کنم
ایا بعدا برای من که مالک هستم و همسرم مشکلی پیش خواهد امد؟ برای وصول طلبش می تواند از چک استفاده کند لازم به وثیقه نیست

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مالک هستید و اقدام ایشان بلا اثر است

اساسا اقدام همسرتان و فرد طلبکار کاملا بیهوده بوده چراکه هیچ اقدامی نسبت به خودروی تحت تملک شما و سند آن بدون جلب رضایت شما امکانپذیر نمی باشد . لذا جای نگرانی نبوده و هیچ مشکلی در حال و آینده پیش نخواهد آمد .

وثیقه مال حتما با رضایت کتبی در محضر باید انجام شود وصرف تحویل سند دلیل بر وثیقه نیست وارزشی ندارد