چرا باید بابت بهای آب ۴ نفر رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #08820399

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده مدیر ساختمان هستم، یکی از مالکین ساختمان ما دو ماه همسر و دو فرزندش به مسافرت رفته بودن مبلغ آب بها رو پرداخت نمیکنه و میگه "من تو این دو ماه تنها بودم. پس چرا باید ۴ نفر رو پرداخت کنم؟" ( مسافرت اعضای خانواده بدون اطلاع مدیر ساختمان بوده) تکلیف چیه!؟
ما قبض آب رو به تعداد واحد مربوطه ضرب میکنیم... ممنونم...

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت هزینه ها و سهم واحدها در خصوص شارژ بر اساس توافق و تصویب مجمع عمومی مالکین و ساکنین ساختمان تعیین میگردد . در بعضی موارد هزینه ها بر تعداد آپارتمانها تقسیم شده ، در مواردی به تعداد ساکنین و گاهی نیز با تلفیق هر دو مورد هزینه ها تعیین میگردد . همچنین در آئین نامه تملک آپارتمانها در رابطه با واحدهای تخلیه نیز پیشنهاد دریافت نیمی از مبلغ شارژ را قانونی دانسته ولی اعمال آن را نیز منوط به تصویب مجمع کرده است . لیکن نپرداختن سهم مقرر با توجیه مسافرت تعدادی از اعضای خانواده توجیه قانونی نداشته و امکان مطالبه قانونی آن وجود دارد .

با سلام
اصولا بایستی طبق توافق و مقرراتی که مدیریت ساختمان با ساکنین داشته اعمال گردد و حال که ایشان ادعا دارند ۲ ماه تنها هستند میتوانید با توافق بین اعضا با کسر مبلغی از سهم ایشان ، به این امر خاتمه دهید .