قاضی دو سال برای پرداخت دیه به طرف مقابل وقت داده، امکان اعتراض به این وقت زیاد وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #08791976

باسلام
پدر بنده طی تصادفی که داشتند برج ۲ از ناحیه کتف و ترقوه دچار اسیب شدند . پدر من هیچ تقصیری در ت تصادف نداشته و طرف مقابل مقصر ۱۰۰ در ۱۰۰ شناخته شد .ولی هیچکدام بیمه نداشتند .قاضی هم رای داد و دیه را معلوم کرد. سوالات من در مورد این حکم این چند مورد هست ممنون میشم جواب کامل دهید:
۱- قاضی دو سال برای پرداخت دیه به طرف مقابل وقت داده.امکان اعتراض به این وقت زیاد وجود دارد؟؟؟
۲- از طرفی ما معتقدیم رای صادره قاضی اصلا منصفانه نیست چون کتف و ترقوه پدرم خیلی اسیب دیده و هنوز هم نمیتواند کار کند حتی یک پارچ اب بردارد حتی کار خود را که یدی بود نیز از دست داد همون برج ۲ و الان بیکار است آیا برای این موضوع نباید لحاظ میشد وو در حکم قاضی اثری میداشت؟؟ چون چیزی برای از کارافتادگی در رای لحاظ نشده بود
۳_هزینه های بیمارستان و درمان پدر مبلغ بالایی شد ایا نباید این هزینه براورد و اخذ شود از مقصر؟؟؟راجب این قضیه هم در رای چیزی درج نشده.
۴_وسیله نقلیه پدرم هم خسارات زیادی دیده ولی در رای صادره هزینه ی تعمیر لحاظ نشدهاست.حتی عکس رنگی وسیله هم ضمیمه پرونده کردم روز اول .میخواستم بدونم حال که رای صادر شده میشود روی این موارد اعتراض کرد و ایا رای پزشک قانونی تغییر پذیر است ؟
و هزینه تعمیر وسیله و هزینه بیمارستان و پزشک و درمان را میشود به پرونده اضافه کرد یا خیر؟ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت دوساله برای پرداخت از زمان حادثه محاسبه میگردد و وفق قانون است.
اگر چنانچه بهبود کامل نیافته باشد نسبت به نقص حرکتی ماندگار میتوانید اعتراض نمایید و پزشکی قانونی نسبت به آن ارش تعیین خواهد نمود.
هرینه های درمان مصدومین بر عهده بیمار و مقصر حادثه نیست و بصورت رایگان باید انجام پذیرد مگر در مواردی که مصدوم در مراکز غیر دولتی بستری و هزینه ها را قبول نماید.
خسارت وارده بر وسیله نقلیه از مقصر حادثه قابل تادیه است. با طرح دعوی حقوقی مطالبه نمایید.

سلام. جرم مورد سوال شما شبه عمد بوده و مهلت قانونی برای پرداختش ۲ سال میباشد بنابراین رای قاضی برای پرداخت طی دوسال کاملا موافق قانون است.. در خصوص هزینه های درمان باید گفت که طبق تفاسیری که از قانون میشه، با وجود دیه، دیگه حکم به دادن این هزینه نمیشه، و رای ایشون در این محدوده نیز تقریبا درست هستش. و همچنین بیکاری پدر شما هم باز هم طبق مواد قانونی با وجود دریافت دیه نمیتونه مشمول صدور حکم قرار بگیره..فقط اگر به عدم توجه به مقادیر دیه و کم بودن میزان ان با توجه به صدمه های وارده اعتراض دارید میتونید تجدیدنظر کنید از حکم صادر شده..