میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۹ #08771099

با سلام کارفرمای من بعد از شکایت اداره کار تهمت به سرقت را به من که بعد ۳ماه آوردن شاهد و این چیزا ولی نتونست تهمتش رو ثابت کنه والان دادنامه صادر شده پرونده مختومه شده و متن نوشته انتقال به شورا حل اختلاف جهت وصول سازش تا ۲ماه یعنی چه الان من تبرع شدم میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگاه رسیدگی پرونده اتمام رسید و شما حکم برائت گرفتید میتوانید اقدام به اعاده حیثیت علیه کارفرما نمایید

پرونده مختومه نشده است ضمنا صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

پس از صدور رای قطعی برائت
می‌توانید طبق قانون مجازات اسلامی شکایت افترا علیه شاکی مطرح کنید
اما تنها در صورت اثبات سوءنیت شاکی ، دادگاه حکم به محکومیت ایشان خواهد داد.

با سلام
گویا هنوز پرونده مختومه نشده و بایتس در شورای حل اختلاف برای سازش رسیدگی گردد
هرگاه رسیدگی پرونده اتمام رسید و شما حکم برائت گرفتید میتوانید اقدام به اعاده حیثیت علیه کارفرما نمایید

سلام
منتظر باشید تا جلسه سازش
شورا تشکیل شود سپس اقدام نمایید