استعلامات استخدامی امور مالیاتی، استعلام از چت‌های شخصی و مکالمات

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۵ #08760997

سلام وقت بخیر، ببخشید بنده می‌خوام استخدام امور مالیاتی بشم و موقع استخدام یک استعلاماتی می‌گیرن، مربوط به چیست؟ از سیم‌کارت و چت‌های شخصی و مکالمات هم استعلام می‌گیرن یا خیر؟ خیلی ممنون میشم هردو سوالم رو راهنمایی کنین. با تشکر.

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند، استعلامات مربوط به تایید صلاحیت حضور شما در آن دستگاه می باشد ، و در خصوص پیامک و چت ها ، بایستی عارض گردم ، خیر اینگونه موارد استعلام نمی شود ، معمولا با اجرا آزمون و قبولی، شما وارد سیر مصاحبه و تحقیق محلی می شوید و پس از بررسی صلاحیت و تایید آن، شما موفق به استخدام خواهید شد ، بیشتر توجه خود را به مصاحبه مزبور اختصاص دهید.

موفق و موید باشید .

با درود ، منظور از استعلامات شخص متقاضی استخدام ، صرفا درخصوص سوابق سو کیفری موثر از دادسرا و نیروی انتظامی و اطلاعات و ... می‌باشد نه مکالمات تلفنی و تبادل پیامک های شخصی ،

سازمان امور مالیاتی مجاز به استعلام از چت و پیامک خصوص ی نیست.

سلام
این استعلامات تو همه ادرارت وجود دارد
و غرض از این هم صرفا استعلامات ادرای می‌باشد
و هیچ ارگانی هم توانایی شنود مکالمات تلفنی و پیامک های شما رو ندارد

سلام امکان استعلام از چت های پلتفرم های خارجی برای هیچ مرجع استخدامی و غیر استخدامی وجود ندارد ضمن اینکه استعلام پیامک و تماس فقط در موارد خاص که شاکی خصوصی وجود داشته باشد یا مسئله امنیتی و... باشد صورت می‌گیرد و مربوط به استخدامی ارگان های خدماتی نمی شود

سلام وقت بخیر
سازمان امور مالیاتی برای استخدام افراد، استعلامات مختلفی را از مراجع ذیصلاح انجام می‌دهد که به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:

۱. استعلامات عمومی:
استعلام سوء پیشینه: برای اطمینان از عدم سوء پیشینه کیفری و قضایی داوطلب
استعلام وضعیت نظام وظیفه: برای داوطلبان مرد
استعلام از مراجع ذیصلاح مربوط به مدرک تحصیلی: برای بررسی صحت و اعتبار مدرک تحصیلی داوطلب

۲. استعلامات اختصاصی:
استعلام از محل سکونت: برای احراز محل سکونت داوطلب
استعلام از سابقه کار: برای بررسی سابقه شغلی و تجربیات داوطلب
استعلام از سایر مراجع مربوطه: بنا به تشخیص و نیاز سازمان

به طور کلی، سازمان امور مالیاتی مجاز به استعلام از سیم‌کارت، چت‌های شخصی و مکالمات داوطلبان نیست.