چه طور می توانم با مسدود کردن حساب شرکت بابت بدهی طلب خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #08757507

با سلام
من در حدود ۱۱ ماه هستش که از شرکتی که ۴سال به عنوان مدیر فروش مشغول بودم ،اومدم بیرون و طی این مدت پیگیر مراحل اداری قانون کار شدم که در نهایت اداره کار پس از چند جلسه رای رو صادر کرد و کارفرما ملزوم به پرداخت ۷میلیون بابت سنوات و و حقوق نگرفته و...شد که رای صادر شده رو به بیمه تامین اجتماعی جهت بیمه بیگاری و اجرای احکام مدنی (دادگاه) تحویل دادم که از طرف دادگاه هم ابلاغیه به کارفرما زد که مدت ۱۰ روز باید خودش رو معرفی کند و اون آقا نیومد و الان اقدام میخوام بکنم جهت مسدود کردن حساب شرکت ، در حالی که حساب شرکت هم گردش مالیش همون ۶ الی ۷ میلیون هستش طی میانگین ۲ماه فاصله زمانی هر گردش حساب سوالم این هستش که آیا با مسدود کردن این حساب و واریز نشدن مبلغ ۷ تومن ، من چطور میتوانم طلب خود را بگیرم ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
توقیف اموال کنید .

سلام اگر در حساب ها پول باشد به میزان طلب شما توقیف و به حساب سپرده دادگستری واریز می شود . اما اگر موجودی نداشته باشد باید اموال دیگری پیدا کنید .