میگه این شرکت هیچ فعالیتی نداره؛ تو باید به عنوان معرف این شرکت پول منو بدی و از دستت شکایت میکنم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #08733912

سلام
من حدود ده ما پیش توسط دوستم دعوت به کار شدم به شرکت ------------یک میلیون پنصد ازم گرفتن پک خدمات بهم فروختن که میشد باهاش رفت فروشگاه یا مغازه یا.... که تخفیف بهمون میدادن بعد این امکان وجود داشت که من هم این پک رو بفروشم و یه در صدی هم به من میرسید و این شرکت تا سه ماه پیش این خدمات را ارائه میداد و الان ارائه نمیده و فعالیت این شرکت از سه ماه پیش غیر قانونی هستش من یکی از رفیقامو بردمو پک رو بهش فروختم و مبلغ سیصد هفتاد پنچ تومن به من پورسانت رسید الان رفیقم میگه این شرکت هیچ فعالیتی نداره تو منو بردی و پولم به باد رفت و تو باید به عنوان معرف این شرکت پول منو بدی مگر نه از دستت شکایت میکنم
میخواستم بدونم الان این شخص میتونه از من شکایت کنه یا نه. اینکه الان شرکت خدماتی ارایه نمیده به من مربوط میشه یا نه
این رو هم بگم که این شرکت تو کل کشور فعالیت داشت و خیلی ها الان از این شرکت شکایت کردن و تاریخ دادگاه مدیران این شرکت سال بعد هستش

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دوست شما وجه را مستقیما به شرکت پرداخته باشد نمیتواند از شما مطالبه نماید .