با وجود وکالتنامه بلاعزل فروش همراه مبایعه نامه و شهادت نیمی از فرزندان مرحوم مبنی بر سفید امضا نبودن مبایعه نامه، سو استفاده از سفید امضا تلقی خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #08720381

با سلام. پدر مرحوم بنده طی مبایعه نامه دستی در حضور تعدادی از فرزندان و دو روز بعد طی وکالتنامه بلاعزل فروش در دفتر خانه اسناد رسمی سرقفلی مغازه خود را به مادرم انتقال داده و اکنون فوت نموده است. پیرو مخالفت ۳ فرزند دیگر، مادر مان دادخواست تنطیم سند داده ولی کارشناس یک نفره برخلاف واقعیت رای به سفید امضا بودن مبایعه نامه داده. البته مادر اعتراض و درخواست سه نفره نموده. ایا با وجود وکالتنامه بلاعزل فروش همراه مبایعه نامه و شهادت نیمی از فرزندان مرحوم مبنی بر سفید امضا نبودن مبایعه نامه، اقدام خریدار سو استفاده از سفید امضا تلقی خواهد شد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. پس از فوت دیگر وکالتنامه جهت انجام هیچ عملی موثر نیست و اعتباری ندارد. نظریه کارشناسی قابل اعتراض و احراز صحت بیع با دادگاه است.

سلام . در این خصوص امکان اعتراض به نظر کارشناس وجود دارد درخصوص موضوع سفید امضا بودن ادعایی ست که مخالفان اظهار کرده و نیاز به اثبات دارد . وکالتنامه بعد از فوت اثر قانونی ندارد . موضوع مالکیت را بصورت حقوقی و صحیح با ارائه لایحه اختصاصی به شعبه تقدیم کنید ..

نظریه کارشناس بر مبنای ارزیابی سند صورت میگیرد ولی احراز وقوع بیع با قاضی است . امکان دارد که علیرغم اعلام سفید امضاء بودن سند از سوی کارشناس ، قاضی وقوع بیع را احراز نموده و تایید کند و بالعکس ممکن است حتی کارشناس سند را تایید نموده ولی قاضی بیع را صوری تشخیص دهد . به هر حال با مدارک و شواهدی که اعلام نموده اید احتمال پذیرش بیع زیاد است .