آیا می توان بدون قرارداد حکم تخلیه مستاجر را گرفت؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۵,۷۷۴ #08709021

با سلام و تشکر،
من ملکی (واحد آپارتمانی) را به شخصی اجاره دادم. در ماه اول، مستاجر درخواست کرد که در صورت امکان شخص دیگری بجای او در ملک ساکن شود. بصورت شفاهی توافق کردیم. حال با اتمام دوره اجاره، شخص دوم ملک را به بهانه های مختلف و با وجود تاکیدات پیامکی و تلفنی من تخلیه نمیکند. شخص اول (مستاجری که قرارداد با او امضا شده) راضی به تخلیه است و میگوید با توجه به اینکه ساکن فعلی هیچ قراردادی با هیچ کدام از ما ندارد در واقع ملک را تصرف کرده و میتوانیم درب را باز کرده و اسباب او را خارج کنیم. این امر امکان پذیر است؟ اگر خیر، چه کنیم؟ لازم به ذکر است ساکن معمولا حضور ندارد و بعلاوه اجاره سه ماه گدشته پرداخت نشده است.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست خلع ید و اجاره ی پرداخت نشده ارائه دهید

با درود خلع ید مطرح بفرمائید

با سلام
شما باید ضمن دادخواست خلع ید ، اجرت المثل ایام تصرف رامطالبه نمایید.

سلام دادخواست خلع ید دهید موفق باشید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دعوی خلع ید را اقامه نمایید.

ظاهرا طرفین باقصدقبلی چنین اقدامی انجام داده اند.باتوجه به اینکه شمامالک رسمی ملک هستید در دادگاه حقوقی علیه متصرف خواسته خلع ید دادخواست بدهید.بااین عنوان که مستاجر بدون اذن شخص ثالثی را متصرف نموده .دادگاه رسیدگی وحکم به خلع ید ورفع تصرف ملک میدهد.اجرت المثل ایام تصرف هم قابل وصول است

باسلام
دادخواست خلع ید مطرح کنید
مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطر گردد
اجازه ورود به ملک و اقدام به تخلیه جرم محسوب خواهد شد